Ser utskicket konstig ut? Klicka här

ALLA ÄLSKAR DET GODA I LIVET!

SNART ÄR JULEN HÄR, ÖVERRASKA NÅGON DU TYCKER OM!

Vi har valt ut fantastiska delikatesser och ostar till våra stilrena, snygga presentlådor. Skäm bort vännen, farmor eller syrran med en lyxig låda fylld av välsmakande godsaker. Vi lovar, det kan aldrig gå fel! Här ser du några av våra välsmakande presenter. Observera att bilden visar innehållet, marmorbrickan ingår inte. Gå in på vår hemsida för att läsa om vad de innehåller och kostar: www.mollansost.com/Presentlådor 

 

 

HÄNG MED PÅ EN SVINDLANDE SMAKTUR I OSTARNAS FÖRLOVADE LAND!

Vårens provningar drar igång nu. Gör någon glad med en biljett eller ett presentkort till någon av våra fantastiska ost till vin-provningar! Ja, eller ost & chark till vin!

Njut av goda ostar, härliga viner och kanske nyuppskurna charkuterier tillsammans med andra glada matentusiaster! Vi håller till på Sankt Gertrud (mitt emot Caroli) i Malmö. 

Under en provningskväll med ost till vin bjuds det på tio olika ostar med diverse söta tillbehör, bröd och kex, tre sorters vin samt matnyttig kunskap och underhållande historier ur ostarnas värld. På ost & chark till vin-provningen har vi bytt ut hälften av ostarna mot charkuterier.

Pris ost/vin och ost/chark/vin: 575:-/person

Läs mer här

Detta är vårens provningar:

Torsdag 26/1: Ost till vin
Fredag 3/2: Ost till vin
Torsdag 16/2: Ost till vin
Torsdag 2/3: Ost & chark till vin
Fredag 17/3: Ost till vin
Torsdag 30/3: Ost till vin
Torsdag 20/4: Ost & chark till vin
Torsdag 4/5: Ost till vin
Fredag 19/5: Ost till vin

Välkommen att boka dina biljetter till en oförglömlig kväll! 
Ring oss på 040-193545, maila eller kom in i butiken!

 

 

SJÄLVKLART SKA DITT JULBORD HA ENBART DET BÄSTA!

OCH DET BÄSTA, DET HITTAR DU HOS OSS!

Kom in till oss och botanisera bland våra goda juldelikatesser. Hela butiken är pyntad och välfylld inför de kommande helgerna. Vi har den krämigaste och mustigaste engelska Farmhouse cheddar som du kan tänka dig, dessutom i flera olika storlekar! Vår Stilton från Colston Bassett räknas som en av de absolut bästa i världen och våra italienska fikonknyten är saftigare än någonsin! Våra vackra Stiltonkrus kommer att lysa upp ditt julbord, Edamern glittrar som Rudolfs röda mule!

Vi hjälper dig att hitta det du önskar, välkommen in i julstöket!


Möllans Ost
Bergsgatan 32
214 22 Malmö
Tfn: 040 - 19 35 45

Vill du inte få fler nyhetsbrev från Möllans Ost? 
Klicka här