OSTPROVNINGAR FÖR FÖRETAG, FÖRENINGAR & STÖRRE GRUPPER

Vår provning Ost till vin blir en härlig dag eller kväll då vi kommer till ert företag eller förening för att ni under ett par timmar ska kunna njuta av lite lättsam underhållning om ost & vin. Vi kan även hålla provningen hos oss på övervåningen på Malmö Saluhall, läs mer här

Luta dig tillbaka och låt dig smaka av allt det goda medan du lyssnar på intressanta fakta blandat med spännande anekdoter och rafflande historier ur ostarnas och vinernas fascinerande värld!

Ett gott råd är att inte äta middag innan den långa provningen, då ostarna är många och mättande. Se det gärna som en hel måltid. Den kortare provningen passar utmärkt om ni planerar att äta middag efteråt.

Långa provningen:

Tid: ca. 2 timmar plus 30 minuters förberedelse
Antal: minst 20 personer 
Pris 9.680:- för 20 personer, därefter 259:- per person inkl. moms

Korta provningen:

Tid: ca 1 timme plus 30 minuters förberedelse
Antal: minst 20 personer 
Pris 7.780:- för 20 personer, därefter 189:- per person inkl. moms

Vi kommer med färdiga osttallrikar, kex, bröd och marmelad. Ett provningsblad med information om ostar, drycker och tillbehör ingår också.

Det som ni själva ordnar är dukning med bestick, tre vinglas per person, vattenglas samt inköp och upphällning av tre olika viner (i samråd med oss). Ostprovningarna äger rum måndagar till torsdagar.

Självklart håller vi även specialdesignade provningar där vi till exempel har bytt ut vinet mot öl, enbart provar getostar eller gör en blandtallrik med både ost och chark. Vi är öppna för det mesta, prata med oss om ni har speciella önskemål!

 

 

 


Slå oss gärna en signal om du vill veta
mer: 040 - 19 35 45 anknytning 2
eller maila vår provningsledare