FÖR FÖRETAG

Ostprovningar för företag, föreningar & större grupper

Vår provning Ost till vin blir en härlig dag eller kväll då vi kommer till ert företag eller förening för att ni under ett par timmar ska kunna njuta av lite lättsam underhållning om ost & vin. Vi kan även hålla provningen hos oss på övervåningen på Malmö Saluhall, läs mer här

Luta dig tillbaka och låt dig smaka av allt det goda medan du lyssnar på intressanta fakta blandat med spännande anekdoter och rafflande historier ur ostarnas och vinernas fascinerande värld!

Ett gott råd är att inte äta middag innan provningen, då ostarna är många och mättande. Se det gärna som en hel måltid. Ni får även med ett provningsprotokoll med information om lämpliga ost- och vinkombinationer.

Tid: ca. 2 timmar plus 30 minuters förberedelse
Antal: minst 15 personer 
Pris 357:- per person plus moms (400:- inkl. moms)

Det som ni själva ordnar är dukning med bestick, inköp och upphällning av tre olika viner (i samråd med oss), tre vinglas per person samt vattenglas. Ostprovningarna äger rum måndagar till torsdagar.

Självklart håller vi även specialdesignade provningar där vi till exempel har bytt ut vinet mot öl, enbart provar getostar eller gör en blandtallrik med både ost och chark. Vi är öppna för det mesta, prata med oss om ni har speciella önskemål!

Slå oss gärna en signal om du vill veta
mer: 040 – 19 35 45 / 0702 – 36 52 17
eller maila vår provningsledare

Företagsprovningar på Malmö Saluhall

Vår provning Ost till vin blir en härlig dag eller kväll då ni kommer till oss på Malmö Saluhall för att under en eller ett par timmar njuta av lite lättsam underhållning om ost & vin. 

Luta er tillbaka, smaka och dofta er igenom allt det goda medan ni lyssnar på intressanta fakta blandat med spännande anekdoter och rafflande historier ur ostarnas och vinernas fascinerande värld!

Ett gott råd är att inte äta middag innan provningen, framförallt inte innan den långa, då ostarna är många och mättande. Se det gärna som en hel måltid. Ni får även med ett provningsprotokoll med information om lämpliga ost- och vinkombinationer. Ost till vinprovningarna äger rum måndagar till torsdagar.

LÅNGA PROVNINGEN
Ni välkomnas med ett glas bubbel och en pintxo.
Tid: ca. 2 timmar
Antal: minst 15 personer 
Pris ostar: 357:-/person plus moms (400:- ink. moms)
Pris vinpaket, 3 viner: 260:-/person plus moms 
(325:- ink. moms)

KORTA PROVNINGEN
Tid: ca. 1 timme
Antal: minst 15 personer 
Pris ostar: 268:-/person plus moms (300:- ink. moms)
Pris vinpaket, 2 viner: 200:-/person plus moms 
(250:- ink. moms)

Vi har naturligtvis även alkoholfria alternativ.

Vi håller även gärna provningar med olika teman, där vi till exempel har bytt ut vinet mot öl, enbart provar getostar eller gör en blandtallrik med både ost och chark. Prata med oss om ni har speciella önskemål!

Slå oss gärna en signal om du vill veta
mer: 040 – 19 35 45 / 0702 – 36 52 17
eller maila vår provningsledare

Varukorg