VÅR PERSONAL TAR ALLTID HAND OM DIG!

Vi på Möllans Ost är experterna på ostar, chark och delikatesser, med ett stort och exklusivt sortiment. Kom in och få en smakbit av himmelriket!

Du är alltid i fokus! Som vår kund hoppas vi att du alltid vet att vi vill och kan hjälpa dig med dina önskemål. Vare sig det handlar om en god ostbricka efter middagen, picknick-plock till sommarutflykten eller vilken olivolja som är bäst till ett visst ändamål, så gör vi vårt yttersta för att du ska få det du söker.

PETERS HISTORIA

Året är 1984, jag och en kompis packar in oss i en Volvo Duett och beger oss ut i Europa. Vi hamnar så småningom i Spanien, där jag skulle komma att tillbringa de närmaste två åren. Mitt matintresse slog ut i full blom och jag njöt av det stora utbudet av goda ostar. Dessa år kom att forma mitt liv.

Åter i Sverige blev jag frustrerad över att inte någonstans kunna hitta de älskade ostar jag hade vant mig vid i Spanien. I min enfald beslöt jag mig då för att själv börja sälja dessa exotiska läckerheter.

Olyckskorparna var många. "Det kommer aldrig att gå!" Tjugofyra år senare är jag glad att jag inte lånade mitt öra till allt detta. Butikens namn började spridas, och helt plötsligt var vi sex personer som arbetade på den då minimala ytan. Idag är vi många fler här, och vi hoppas alla att ni trivs hos oss!