ERBJUDANDEN

Våra erbjudanden gäller i båda butikerna, både på Möllan och Malmö Saluhall.

Vi kan även leverera hem till dig eller ta emot din beställning utanför butikerna, packa ihop det och komma ut med det till dig.
Du får gärna förbeställa, ring oss på 040-19 35 45.

Hyvelostar

Kom in till oss och se vad vi har plockat fram för dagen!
Det kan vara allt från klassiska, svenska frukostostar som Herrgård, Svecia
och Grevé, danska godingar som Danbo Guld och Havarti till en mysig,
mellanlagrad Maasdammer från Holland!

Priset är från 159:- kg

Mjuka dessertostar

TALEGGIO 32:- hg
ITALIEN

Vår Taleggio tillverkas av Arnoldi och är en härlig mjuk & krämig variant. Den är ytbehandlad och tillhör därmed kittostarna. Smaken är mild och fruktig. Taleggio-osten kommer ursprungligen från Bergamo-området och nämns i litteraturen redan på 1200-talet. Idag tillverkas den i hela alpområdet.

FETAOST 35:- hg
GREKLAND

Den härliga, salta och syrliga klassikern från Grekland! Underbar i sallader, röror och för gratinering.

Hårda dessertostar

CIRONÉ 49:- hg
SCHWEIZ
En hårdost från den schweiziska producenten JUMI, med ovanligt krämig avslutning! Den har en lagring på upp till två år, med fylliga toner av rostad Cikoria och en karamellig sötma. Eftersmaken, som är lätt kryddig, håller sig kvar ända till nästa tugga…Under lagringstiden flyttas ostarna runt mellan olika grottor och atmosfärer för att uppnå en större komplexitet i smaken. Opastöriserad hårdost på komjölk.

COEUR BASQUE/FRANSK BONDOST 35:- hg
FRANKRIKE
Denna klassiska franska vardagsost, som tillverkas på pastöriserad komjölk, är en av de absolut populäraste ostarna i vår disk! Tillverkaren ligger nere i franska delen av Baskien. Mycket god till lättare röda viner och kan gärna njutas naturell efter en god måltid.

Charkuterier

PARMASKINKA 49:- hg
ITALIEN
Vår parmaskinka är ursprungsmärkt (DOP), vilket innebär att grisarna är uppfödda i de 10 godkända områdena i centrala och norra Italien. En ursprungsmärkt Prosciutto di Parma innehåller inga tillsatta konserveringsmedel. Skinkorna lufttorkas i 18-20 månader, smaken är intensiv, nötig och lite söt.

RAMSLÖKSSALAMI 35:- hg
SVERIGE

Fint ramslökskryddad och lufttorkad salami från Per i Viken i Skåne. Sagolikt god på charktallrik och buffé!

Vår webshop är alltid öppen!

Där kan du välja bland våra storsäljare, betala och antingen hämta din påse i vår Möllan-butik eller få det hemlevererat inom inre Ringvägen/Malmö helgfri vardag.

I webshopen kan du dock inte beställa Veckans erbjudanden, vill du ha någon av dem och annat som inte finns där och få det hemlevererat eller förskottsbetala och hämta ut det i butiken, är du välkommen att ringa oss på 040 – 19 35 45, så ordnar vi det!

Varukorg