ERBJUDANDEN

Veckans erbjudanden gäller i båda butikerna, både på Möllan och Malmö Saluhall.

Vi kan även leverera hem till dig eller ta emot din beställning utanför butikerna, packa ihop det och komma ut med det till dig.
Du får gärna förbeställa, ring oss på 040-19 35 45.

Hyvelostar

HYVELOSTAR
Här har vi goda, lagrade ostar för både vardags- och helgfrukosten!
Kom in och se vad vi har plockat fram för dagen!
Just nu har vi tagit fram våra fina, 11 månaders lagrade ostar från Umeå:

GREVÉ – mycket smak, nötig och god! 159:- kg

HERRGÅRD – krämig och fyllig i smaken! 159:- kg

Mjuka dessertostar

TALEGGIO DOP 32:- hg
ITALIEN
Smaken är mild och fruktig. Taleggio-osten kommer ursprungligen från Bergamo-området och nämns i litteraturen redan på 1200-talet. Idag tillverkas den i hela alpområdet.

GORGONZOLA 35:- hg
ITALIEN

Detta är den bästa av alla Gorgonzolasorter som vi har träffat på! Underbart gräddig och krämig, medelkraftig i smaken.

Hårda dessertostar

UBRIACO ALLA BIRRA ROSSA 39:- hg
ITALIEN
Hård, knäckig och lagrad i ett år är denna berusade ost (ubriaco)! Det speciella med denna osten är att den har fått bada i mörkt öl istället för vin, som är det vanliga. Man har dessutom blandat öl i ostmassan! Som så typiskt för många ubriaco-ostar, så kommer även denna från Veneto.

RACLETTE DE SCEY  32:- hg
FRANKRIKE
En ljuvlig, halvhård ost med tjock skorpa som är ätbar. En halv ost värms framför en öppen eld eller på ett Raclettejärn och det smälta lagret skrapas av och äts med potatis, syltlök, skinka och små gurkor. Bra maträtt om du vill låta dina gäster själv sköta matlagningen…  Härlig vintermat!

Charkuterier

PROSCIUTTO MEC CRUDO 29:- hg
ITALIEN

Italiensk saltad och lufttorkad skinka av gris som tillverkas på samma sätt som parmaskinkan, denna är torkad 8-9 månader. Mycket god och mör!

SALAMI VENTRICINA 29:- hg
ITALIEN

Kryddig, het, men inte för het!, klassisk salami från Italien. Smakfullt kryddad med fänkål och lite chili. Funkar lika bra på buffén & förrättstallriken som i baguetten!

Vår webshop är alltid öppen!

Där kan du välja bland våra storsäljare, betala och antingen hämta din påse i vår Möllan-butik eller få det hemlevererat inom inre Ringvägen/Malmö helgfri vardag.

I webshopen kan du dock inte beställa Veckans erbjudanden, vill du ha någon av dem och annat som inte finns där och få det hemlevererat eller förskottsbetala och hämta ut det i butiken, är du välkommen att ringa oss på 040 – 19 35 45, så ordnar vi det!

Varukorg