VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ MÖLLEVÅNGEN!

Vår fantastiskt fina butik på Möllevången är ett måste för dig som tycker om, gillar eller älskar ost! Våra diskar är fyllda av flera hundra ostar från en mängd länder i Europa. Du hittar allt från syrliga, krämiga små getostar från Loire-dalen till rejält lagrade hårdostar från alperna och mjälla vitmögelostar från Österlen. Vi älskar våra ostar, vi kan deras historia och berättar den mer än gärna för den som vill lyssna (och smaka, så klart!). 

Passerar du ostdiskarna och tar dig ner i hörnan, så finner du vår maffiga charkdisk! Där har vi bullat upp med goda salami-korvar i alla de storlekar, styrkor, kryddningar och former, lufttorkade skinkor från olika länder & lufttorkat nötkött, samt en massa goda tillbehör som oliver, kronärtskockor, peppersweets och annat som är svårt att motstå!

På hyllorna och borden runt om i butiken kan du botanisera bland marmelader, choklad, olivoljor, konfiterade anklår, vinägrar, kex, franska lemonader, brända mandlar, Kombucha, kolor, Raclettejärn och mycket, mycket mer!

Vi som jobbar här är experter på ost. Och chark. Och delikatesser. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få med dig hem det du önskade, fast helst lite bättre & lite godare, än vad du hade tänkt dig. Kom in och prata ost med oss! Det gillar vi.

VÄLKOMMEN IN TILL VÅR LILLA OAS!

Hitta hit:

Bergsgatan 32
214 22 Malmö

Tfn: 040-193545
Maila oss