PROVA VINER OCH ÄT GOD BUFFÉ HOS VINIMPORTÖREN WINETALES I DRAGÖR!

Reservera en lördag för trevligheter! 
Bjud med några vänner!
Köp hem några goda viner och lite ost!

Vi startar dagen med att träffas vid busshållplatsen mitt emot Möllevångstorget, där vi blir upplockade av vår buss. Avgång är klockan 10.00, så det är bra att vara på plats tio minuter innan. Vi far över sundet till Dragör, där ägaren Frédéric Hervier tar emot oss.

Nu är det dags att prova viner! Frédéric berättar entusiasmerande och kunnigt om vinerna, naturligtvis presenteras det både röda och vita. Vi lovar att det är mycket underhållande och en och annan nyvunnen kunskap kommer med all säkerhet att följa med hem!

Efter provningen bjuds det på en härlig chark- och ostbuffé från oss på Möllans Ost. Faten är fyllda av olika ostar, lufttorkad skinka och salami samt flera olika goda tillbehör. Till detta serveras gott bröd från Pâtisserie David, kex och det underbara franska, havssaltade smöret. Ta för er av allt det goda och njut av maten tillsammans med ett glas vin!

Tänk på att ha på dig varma kläder, då det kan bli lite kyligt under de kallaste månaderna!

När ni känner er mätta och glada går det bra att botanisera bland allt gott som står i hyllorna. Kanske har ni hittat en favorit bland de som ni provsmakade? Här finns alla smakriktningar och prisklasser samt professionell hjälp av Frédéric, om det skulle behövas.

Ta med kontanter om du vill handla ost, kex, marmelader från oss på Möllans Ost! Vår kortläsare fungerar inte i lokalen.

Vi säljer även ostpåsar med fyra goda, utvalda dessertostar, kex och marmelad från oss på Möllans Ost. Sedan kan ni fortsätta i samma anda när ni kommer hem!

Omkring kl. 15.00 påbörjar vi hemfärden och en halvtimma senare släpps vi av vid Möllevångstorget. Vi hoppas att ni kommer att ha haft en riktigt bra dag!

 

 

 

 


Priset för Vinresan är 495:-/person.

VÅRENS DATUM 

Lördag 8/4  -  FULLBOKAD! 
                         VÄNTELISTA FINNS!

Lördag 20/5  -  FULLBOKAD! 
                           VÄNTELISTA FINNS!

Du kan boka dina biljetter genom att maila oss, ringa på tfn 040 - 19 35 45 eller komma in i butiken.

OBS! Anmälan är bindande! Biljetterna till denna resa måste hämtas ut och betalas MINST 2 veckor innan avresa.