Inställda provningar

Kära kunder och gäster.

Vi har de senaste dagarna, med rådande omständigheter, funderat mycket på de provningar med ost och vin vi håller på Malmö Saluhall. Vi har landat i att ställa in våra ostprovningar t.o.m. 30/4.  Vi kommer att kontakta alla er som är inbokade och lösa ombokning eller avbokning på bästa sätt för er. Vi följer det allmänna läget och hoppas såklart att snart komma igång med provningarna igen och att då få se er som gäster.

Med vänliga hälsningar från oss på Möllans Ost  

SUGEN PÅ OSTPROVNING I VÅR?

Nu håller vi alla våra provningar på Malmö Saluhall!

Under provningskvällen får du en tallrik med utvalda hårda och mjuka ostar i varierande styrka och stil, med passande söta tillbehör, bröd och kex samt tre viner. Innan provningen bjuds det på ett glas bubbel och en pintxo från 18.30 (gäller inte Greatdays-provningen).

På en av vårens provningar har vi bytt ut hälften av ostarna mot charkuterier, de andra provningarna är klassiska med ost & vin. Ta med din mamma, älskling, svåger, granne eller bästa vän och kom på provning! Det här blir en riktigt härlig provningsvår!

Luta dig tillbaka och lyssna på intressanta fakta blandat med spännande anekdoter och rafflande historier ur ostarnas och vinernas fascinerande värld! Kanske får du en och annan överraskning, upptäcker otippade kombinationer eller hittar någon ny favoritost under kvällens gång.

PLATS: Malmö Saluhall, övervåningen, Gibraltargatan 6, Malmö
TID: 19.00, varar ca två timmar
PRIS: 660:-/person

BOKA dina biljetter genom att komma in i någon av våra butiker, maila HÄR eller ring oss på tfn 040-193545 eller 0702-365217.

 

 

 

VÅRENS DATUM

Onsdag 4/3   Ost & chark till vin
INSTÄLLD

Lördag 21/3   Ost till vin
FULLBOKAD
INSTÄLLD

Onsdag 15/4   Greatdays
INSTÄLLD

Lördag 16/5   Ost till vin
FULLBOKAD
VÄNTELISTA FINNS

Onsdag 27/5   Ost till vin
FULLBOKAD