Inställda provningar

Kära kunder och gäster.

Vi har, under rådande omständigheter, funderat mycket på de provningar med ost och vin vi håller på Malmö Saluhall. Vi har landat i att ställa in våra ostprovningar under våren.  Vi kommer att kontakta alla er som är inbokade och lösa ombokning eller avbokning på bästa sätt för er. Vi följer det allmänna läget och hoppas såklart att snart komma igång med provningarna igen till hösten och att då få se er som gäster.

Till höger ser ni höstens datum!

Med vänliga hälsningar från oss på Möllans Ost  

SUGEN PÅ OSTPROVNING I HÖST?

Nu håller vi alla våra provningar på Malmö Saluhall!

Under provningskvällen får du en tallrik med utvalda hårda och mjuka ostar i varierande styrka och stil, med passande söta tillbehör, bröd och kex samt tre viner. Innan provningen bjuds det på ett glas bubbel och en pintxo från 18.30 (gäller inte Greatdays-provningen).

På en av höstens provningar har vi bytt ut hälften av ostarna mot charkuterier, på en annan provar vi ostar och drycker som hör julen till och de andra provningarna är klassiska med ost & vin. Ta med din mamma, älskling, svåger, granne eller bästa vän och kom på provning! Det här blir en riktigt härlig provningshöst!

Luta dig tillbaka och lyssna på intressanta fakta blandat med spännande anekdoter och rafflande historier ur ostarnas och vinernas fascinerande värld! Kanske får du en och annan överraskning, upptäcker otippade kombinationer eller hittar någon ny favoritost under kvällens gång.

PLATS: Malmö Saluhall, övervåningen, Gibraltargatan 6, Malmö
TID: 19.00, varar ca två timmar
PRIS: 660:-/person

BOKA dina biljetter genom att komma in i någon av våra butiker, maila HÄR eller ring oss på tfn 040-193545 eller 0702-365217.

 

 

 

HÖSTENS DATUM

HÖSTENS PROVNINGAR

Lördag 12/9   Ost till vin

Onsdag 30/9   Ost till vin


Lördag 17/10  
Ost & chark till vin

Onsdag 4/11   Greatdays Ost till vin

Lördag 14/11   Ost till vin

Onsdag 25/11   Julprovning