OSTPROVNINGAR FÖR FÖRETAG, FÖRENINGAR & STÖRRE GRUPPER

Vår provning Ost till vin blir en härlig dag eller kväll då vi kommer till ert företag, förening eller goda vänner för att ni under ett par timmar ska kunna njuta av lite lättsam underhållning om ost & vin.

Du kommer att få lyssna på roliga anekdoter, lära dig saker om både ostar och viner som du (förhoppningsvis!) inte visste tidigare och dessutom kommer blir du mätt och med största sannolikhet glad!

Ett gott råd är att inte äta middag innan provningen, då ostarna är många och mättande. Se det gärna som en hel måltid. Ni får även med ett provningsprotokoll med information om lämpliga ost- och vinkombinationer.

Tid ca. 2 timmar och 30 minuter plus 30 minuters förberedelse. Minst 15 personer. Pris 320:- per person plus moms (400:- inkl. moms). 
Det som ni själva ordnar är dukning med bestick, inköp och upphällning av tre olika viner (i samråd med oss), tre vinglas per person samt vattenglas. Ostprovningarna äger rum måndagar till torsdagar.

Självklart håller vi även specialdesignade provningar där vi till exempel har bytt ut vinet mot öl, enbart provar getostar eller gör en blandtallrik med både ost och chark. Vi är öppna för det mesta, prata med oss om ni har speciella önskemål!

 

 

 

 

Slå oss gärna en signal om du vill veta
mer: 040 - 19 35 45
eller maila vår provningsledare