DELIKATESSLÅDOR

Fyller arbetskamraten 50 år, vill du fixa löneförhöjning hos chefen eller är du hembjuden till goda vänner? Bra, då kan vi göra en både vacker och välsmakande delikatesspresent till dig!

Här ovan ser du våra fina delikatesslådor, som du enkelt kan beställa genom att klicka på "Lägg till" under respektive låda. Du kan beställa flera olika lådor samtidigt. Under alla alternativen klickar du på knappen "Slutför beställning", som tar dig till formuläret där du fyller i dina kontaktuppgifter, antal lådor och annan information som vi kan behöva. Du får bekräftelse från oss så snart vi har mottagit din beställning. 

Förbeställda delikatesslådor via vårt formulär nedan hämtas ut i vår butik på Möllevången. Om du önskar beställa din delikatesslåda för avhämtning i vår butik på Malmö Saluhall, så kommer vi att fylla den med ostar och delikatesser ur det sortimentet som vi har där. De kommer alltså inte att helt och hållet se likadana ut. Men såklart lika goda!

Du kan även beställa din låda genom att ringa oss på tfn 040 - 19 35 45 eller komma in till någon av våra butiker.Vi förbehåller oss rätten att byta ut en vara som är tillfälligt slut mot en likvärdig. Observera att bilderna visar innehållet utan låda. Alla priser är inklusive moms.